Voor wie:

Studenten en alumni van Rotterdam Academy

Wij geven de drie allerlaatste plekken weg voor de finale van Rotterdam Academy presenteert Dragons’ Den! Tijdens de eerste aanmeldingsronde zijn er al 7 finalisten gekozen die hun ondernemersplan mogen presenteren, maar hoe tof zou het zijn als jij ook nog mee kan doen aan dit evenement? Dus heb jij een gave ondernemersdroom die jij waar wilt maken in 2022? Meld je dan snel aan en wie weet is één van die drie wildcards voor jou! Met een wildcard presenteer jij, samen met de andere finalisten, op donderdag 24 februari jouw ondernemersplan aan Rotterdamse ondernemers om jouw ondernemersdroom werkelijkheid te maken! Dus stuur snel jouw ondernemersdroom in en wie weet ben jij één van de drie gelukkigen die tijdens de finale zijn plan mag presenteren.

Pitch jouw ondernemersplan aan een aantal Rotterdamse ondernemers en bepaal de prijs die jij wilt winnen met jouw pitch, zoals:
– een investering van de dragons in de vorm van een gift;
– contacten van de dragons waarmee jij jouw onderneming kan laten groeien;
– een investering van de dragons in ruil voor aandelen;
– coachingsessies met één van de dragons.

De jury bestaat onder andere uit succesvolle ondernemers met jarenlange ervaring.

Pieter Schoen
Pieter Schoen is een topondernemer. Na een uitgeverij en 2 IT-bedrijven richt Pieter Schoen in 2005 samen met Harald Swinkels de Nederlandse Energie Maatschappij op. Daarnaast is hij een van de superinvesteerders in het succesvolle programma Dragons’ Den.

Jasper de Vroome
Jasper de Vroome is een gedreven ondernemer met meer dan tien jaar ervaring in de energiemarkt. Hij werkte als Business Development manager bij de Nederlandse Energiemaatschappij en is medeoprichter van platform Connecthing.

Harald Swinkels

Harald Swinkels is een Nederlandse filmmaker en ondernemer. Samen met Pieter Schoen richtte hij de Nederlandse Energie Maatschappij op. Vandaag de dag is hij actief als creative director bij zijn eigen commercial- en filmproductiemaatschappij Exosphere Entertainment.

Wat is een Dragons’ Den?

Tijdens het televisieprogramma Dragons’ Den kunnen (beginnende) ondernemers een idee of ondernemersdroom pitchen waarmee zij een investering kunnen winnen voor hun idee. Dit jaar slaan wij de handen ineen met de Nederlandse ondernemers van Dragons’ Den. Zo kan jij een grote stap zetten om jouw droom te realiseren. Presenteer jouw idee en maak kans op gave prijzen. Wil jij de stap zetten om jouw droom werkelijkheid te maken? Aanmelden voor dit event kan vanaf maandag 17 januari t/m 30 januari.

Aangemeld en dan?

Na alle aanmeldingen, ingestuurde ondernemersplannen en videopitches buigt een groep docenten zich hierover en selecteert de beste inzendingen. De genomineerden mogen vervolgens op 24 februari hun plan pitchen aan topondernemers: Pieter Schoen, Harald Swinkels en Jasper de Vroome.

Pitch-workshops

Tijdens de voorbereiding is het mogelijk om workshops te volgen bij docenten van Ad Ondernemen. Tijdens deze workshops krijg je diverse tips & tricks waarmee jouw pitch nog beter wordt.