Voor wie:

Studenten en alumni Rotterdam Academy

Pitch en win!

Heb jij een ondernemersdroom die jij graag uit wil laten komen? Meld je dan aan voor de Dragons’ Den van Rotterdam Academy op donderdag 16 december. Pitch jouw bedrijfsplannen aan een aantal grote namen uit het Rotterdamse bedrijfsleven en maak kans op gave prijzen.

Voor wie ga je pitchen?

De jury bestaat onder andere uit succesvolle ondernemers met jarenlange ervaring.

Pieter Schoen
Pieter Schoen is een topondernemer. Na een uitgeverij en 2 IT-bedrijven richt Pieter Schoen in 2005 samen met Harald Swinkels de Nederlandse Energie Maatschappij op. Daarnaast is hij een van de superinvesteerders in het succesvolle programma Dragons’ Den.

Jasper de Vroome
Jasper de Vroome is een gedreven ondernemer met meer dan tien jaar ervaring in de energiemarkt. Hij werkte als Business Development manager bij de Nederlandse Energiemaatschappij en is medeoprichter van platform Connecthing.

Harald Swinkels

Harald Swinkels is een Nederlandse filmmaker en ondernemer. Samen met Pieter Schoen richtte hij de Nederlandse Energie Maatschappij op. Vandaag de dag is hij actief als creative director bij zijn eigen commercial- en filmproductiemaatschappij Exosphere Entertainment.

Wat is een Dragons’ Den?

Tijdens het televisieprogramma Dragons’ Den kunnen (beginnende) ondernemers een idee of ondernemersdroom pitchen waarmee zij een investering kunnen winnen voor hun idee.Dit jaar slaan wij de handen ineen met de Nederlandse ondernemers van Dragons’ Den. Zo kan jij een grote stap zetten om jouw droom te realiseren. Presenteer jouw idee en maak kans op gave prijzen. Wil jij de stap zetten om jouw droom werkelijkheid te maken? Meld je dan snel aan. Aanmelden kan via de onderstaande link:

Let op: Bij je aanmelding is het belangrijk dat jij een korte versie van jouw idee bijvoegt in maximaal 500 woorden.

Aangemeld en dan?

Na alle aanmeldingen, ingestuurde ondersnemersplannen en video-pitches buigt een groep docenten zich hierover en selecteert de beste inzendingen. De genomineeren mogen vervolgens op 16 december hun plan pitchen aan topondernemers: Pieter Schoen, Harald Swinkels en Jasper de Vroome.

Pitch-workshops

Tijdens de voorbereiding is het mogelijk om workshops te volgen bij docenten van Ad Ondernemen. Tijdens deze workshops krijg je diverse tips & tricks waarmee jouw pitch nog beter wordt.