Rotterdam Academy

Rotterdam Academy is een samenwerkingsverband tussen Zadkine, Albeda en Hogeschool Rotterdam. Deze samenwerking zorgt voor een goede overgang van mbo naar hbo.

Tijdens je Associate degree studie doe je al veel praktijkervaring op. Rotterdam Academy werkt samen met bedrijven en instellingen die opdrachten inbrengen uit de dagelijkse praktijk! Kortom: je leert precies waar in de beroepspraktijk behoefte aan is.  Na het afronden van je opleiding ben je daardoor direct inzetbaar voor je toekomstig werkgever.

 

Waarom zou ik voor een studie bij Rotterdam Academy kiezen?

Wil je na je havo, mbo of als werknemer doorstuderen in het hbo maar vind je vier jaar lang? Of wil je graag leren door dingen te doen? Dan is de Associate degree jouw studie! Na deze tweejarige praktische hbo-studie kun je direct aan het werk! Wil je verder studeren en je bachelor afmaken, dan zit je ook goed!

Je hebt na het afronden van je Associate degree eindniveau 5 en je bent klaar om te starten aan de laatste twee jaar van de bachelor.

Bij Rotterdam Academy staat jouw ontwikkeling voorop. Docenten doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij die stap verder komt in je carrière. Dat betekent dat je in een kleinschalige omgeving veel persoonlijk contact met docenten hebt, intensieve studieloopbaancoaching krijgt, maar ook dat je veel met medestudenten samenwerkt. Net als in je latere beroepspraktijk.

Rotterdam Academy
Museumpark 40
3015 CX Rotterdam
010 794 1500