Accountancy

Accountancy

“De werkzaamheden die de Ad-studenten tijdens de opleiding leren, sluiten goed aan op onze beroepspraktijk”, vindt Martin van der Bok, Partner bij Rijkse accountants en adviseurs. Tijdens de tweejarige Associate degree opleiding Accountancy leer je klanten te ondersteunen en adviseren op het gebied van financieel-administratieve en fiscale dienstverlening.

Tijdens deze tweejarige opleiding op hbo-niveau leer je een bijdrage te leveren aan de volgende beroepstaken van een assistent-accountant: Het uitvoeren van samenstelwerkzaamheden, het verzorgen van belastingaangiften en het leveren van een bijdrage aan de financieel-administratieve dienstverlening van een bedrijf. Hierbij leer je kansen en knelpunten herkennen en kun je een oplossingsrichting formuleren en overbrengen.
Je ontwikkelt een doortastende, flexibele en kritische houding en bent na twee jaar in staat om je in te leven in de klant en met hen mee te denken op het gebied van financieel-administratieve, fiscale en bedrijfseconomische vraagstukken.

Meer informatie over de Associate degree opleiding Accountancy vind je – via een klik op de rode button naast deze tekst – op de website van Hogeschool Rotterdam.

Duur en startmoment
2 jaar, september

Opleidingstype
Voltijd Associate degree, ook beschikbaar in deeltijd

Taal
Nederlands

Deel deze opleiding