Engineering

Engineering

Wil jij je graag verder ontwikkelen tot een technisch professional op hbo-niveau? Met de tweejarige Associate degree-opleiding Engineering kun je aan de slag binnen de werktuigbouwkunde.

Na het eerste jaar maak je bij Ad Engineering een keuze voor de richting Engineering (mechatronica en constructie) of Maintenance & Mechanics (energie en onderhoud).

Er bestaat een grote en groeiende behoefte aan technici die slimme producten kunnen ontwerpen en fabriceren, of die productieprocessen overzien en kunnen verbeteren. Bij Ad Engineering verdiep en verbreed je in twee jaar tijd jouw technische kennis, vaardigheden en inzichten op het gebied van de Product Life Cycle.

Je volgt de opleiding in een technische en dynamische omgeving. Het praktijkgedeelte vindt voor de voltijdstudenten plaats op de RDM-campus, waar je samenwerkt met studenten van het Techniek College Rotterdam (TCR) aan complexe vraagstukken van echte opdrachtgevers.

Deze tweejarige hbo-opleiding sluit aan bij de eisen en wensen vanuit het bedrijfsleven. Je kansen op de arbeidsmarkt zijn dus groot.

“Complexe problemen zien, opdelen en oplossen.” 

Meer informatie over de Associate degree-opleiding Engineering vind je op deze pagina.

In samenwerking met Dordrecht Academy wordt deze opleiding ook aangeboden in Dordrecht.

Duur en startmoment
2 jaar, september

Opleidingstype
Voltijd Associate degree, ook beschikbaar in deeltijd

Taal
Nederlands

Deel deze opleiding