Event & Experience Management

Event & Experience Management

Bij deze tweejarige Associate degree-opleiding leer je betekenisvolle evenementen en klantbelevenissen te ontwikkelen en organiseren, waarmee je positieve impact op je omgeving realiseert.

Wil jij onvergetelijke herinneringen creëren voor anderen? Ben jij degene die in jouw vriendengroep altijd het initiatief neemt om uitjes te organiseren? Dan zit je bij de Ad-opleiding Event & Experience Management goed. De opleiding is er voor creatieve, oplossingsgerichte studenten die de handen uit de mouwen steken en anderen weten te enthousiasmeren om evenementen vlekkeloos te laten verlopen.

Bij deze tweejarige opleiding leer je betekenisvolle concepten te ontwikkelen en die te realiseren. Je brengt de klantreis in kaart, onderzoekt waar behoeftes liggen en produceert klantbelevenissen en evenementen. Je leert om aan complexe projecten te werken met diverse betrokken partijen en weet deze te verbinden en gezamenlijk een ultieme experience te realiseren.

Je plant en organiseert betekenisvolle klantbelevenissen op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier, die bijdragen aan de Sustainable Development Goals (SDG’s).

“Voor creatieve en maatschappelijk betrokken organisatietalenten.”

Meer informatie over de Associate degree-opleiding Event & Experience Management vind je op deze pagina.

Duur en startmoment
2 jaar, september

Opleidingstype
Voltijd Associate degree

Taal
Nederlands

Deel deze opleiding