ICT Internet of Things

ICT Internet of Things

Vind je het leuk om met behulp van IT en sensoren slimme oplossingen te bedenken? Dan is de Associate degree-opleiding ICT Internet of Things iets voor jou.

In het dagelijks leven zie je steeds meer voorbeelden van Internet of Things (IoT): stoplichten die bij regen vaker op groen gaan voor fietsers, vuilniscontainers die aangeven wanneer ze bijna vol zitten, ‘smart ziekenhuisbedden’ die waarschuwen als een patiënt uit bed dreigt te vallen, ‘smart buildings’ die reageren op actief gebruik en scheepsmotoren die op tijd storingen signaleren. Zelfs in jouw huis helpt IoT om jouw leven gemakkelijker te maken.

De praktijkgerichte tweejarige Ad-opleiding ICT Internet of Things stoomt jou klaar voor een baan in dit nieuwe werkveld, dat zich in razend tempo ontwikkelt. Tijdens de opleiding ontdek je verschillende mogelijkheden van IoT en ontwikkel je zelf ook IoT-toepassingen. Na de opleiding kun je aan de slag als adviseur, ontwikkelaar en installateur voor IoT-toepassingen voor bijvoorbeeld de industrie, zorg, tuinbouw en haven.

“Connecting the future.”

Meer informatie over de Associate degree-opleiding ICT Internet of Things vind je op deze pagina.

Duur en startmoment
2 jaar, september

Opleidingstype
Voltijd Associate degree

Taal
Nederlands

Deel deze opleiding