ICT Service Management

ICT Service Management

Wil jij jezelf ontwikkelen tot IT-professional en mensen, processen en technologie in balans brengen om IT-dienstverlening te optimaliseren?

De ontwikkelingen in de ICT staan niet stil. De kennis die je opdoet en de projecten waar je aan werkt tijdens de tweejarige praktijkgerichte Associate degree-opleiding ICT Service Management zijn daarom afgestemd op de laatste trends binnen het vakgebied. Je ontwikkelt naast praktische en theoretische ICT-kennis ook social skills en soft skills. Je leert verbinding te leggen tussen de uitvoering van het werk en het overkoepelende beleid.

Deze tweejarige Ad-opleiding is bedoeld voor professionals en afgestudeerden van mbo en havo die als ICT Service Management professional aan de slag willen gaan. Tijdens de opleiding verdiep en verbreed je je kennis, vaardigheden en inzichten in de modernste informatietechnologie. Er bestaat een grote behoefte aan medewerkers die bruggen weten te slaan tussen de eisen en wensen van de gebruikers en de mogelijkheden van de IT. Medewerkers die naast praktische kennis ook op theoretisch en conceptueel gebied over voldoende bagage beschikken.

Bij de Ad ICT Service Management ontwikkel je een stevige basiskennis op het gebied van ICT-beheer, servicemanagement en security. Ook leer je advies uit te brengen aan het management over de inzet en toekomst van de ICT binnen het bedrijf. Daarnaast besteden we tijdens de opleiding veel aandacht aan professionele vorming.

“ICT is mensenwerk.”

Meer informatie over de Associate degree-opleiding ICT Service Management vind je op deze pagina.

Duur en startmoment
2 jaar, september

Opleidingstype
Voltijd Associate degree, ook beschikbaar inĀ deeltijd

Taal
Nederlands

Deel deze opleiding