ICT Service Management

ICT Service Management

De tweejarige, praktijkgerichte Associate degree (Ad) ICT Service Management is bedoeld voor afgestudeerden van mbo en havo en al werkende ICT-professionals. Deze Associate degree leidt op tot professional ICT Service Management.

ICT Service Management draagt zorg voor de continuïteit en betrouwbaarheid van de ICT binnen grote en kleine bedrijven. Deze tweejarige opleiding op hbo-niveau verdiept en verbreedt je kennis, vaardigheden en inzichten in de modernste informatietechnologie. Je leert verbinding te leggen tussen de bedrijfsprocessen en de ICT. Ook aspecten als het zelfstandig en proactief functioneren, het ontwikkelen van initiatieven en het aansturen van een team komen tijdens de opleiding aan bod.

Er bestaat een grote behoefte aan medewerkers, die bruggen weten te slaan tussen de eisen en wensen van de gebruikers en de mogelijkheden van de informatietechniek. Medewerkers die naast praktische kennis, ook op theoretisch en conceptueel gebied over voldoende bagage beschikken. Hiervoor word je met de Ad ICT Service Management opgeleid.

Meer informatie over de Associate degree opleiding ICT Servicemanagement vind je op deze pagina.

Duur en startmoment
2 jaar, september

Opleidingstype
Voltijd Associate degree, ook beschikbaar in deeltijd

Taal
Nederlands

Deel deze opleiding