Integraal Bouwmanagement

Integraal Bouwmanagement

Wil jij je verder specialiseren in het werken met 3D-modellen en leren om projecten binnen de bouwwereld of civiele techniek in hun ontwikkelproces integraal te benaderen?

Binnen de bouwkunde en civiele techniek wordt steeds meer gewerkt met 3D-modellen en integrale procesbenadering. Data en digitalisering spelen een steeds belangrijkere rol bij nieuwbouw en transformaties, beheer en het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Er is een grote behoefte aan personeel in de bouw en civiele techniek dat om kan gaan met dergelijke informatiemodellen (BIM, oftewel Bouw Informatie

Model).

De tweejarige Associate degree-opleiding Integraal Bouwmanagement speelt hierop in. Tijdens deze opleiding staan, naast het 3D-modelleren, het ontwikkelen van je vakkennis, kennis over werkprocessen en persoonlijke communicatie centraal. Na het afronden van deze deeltijdopleiding beschik je over inzicht, kennis en vaardigheden die een goede uitgangspositie bieden voor verdere ontwikkeling in het toepassen en implementeren van 3D-technieken binnen het bedrijf. Je verbindt de uitvoering met het ontwerp en de werkvoorbereiding, en gebruikt een informatiemodel bij de communicatie tussen projectpartners en bij het oplossen van problemen.

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die toe zijn aan een volgende stap in hun loopbaan. Voor deze deeltijdopleiding is het noodzakelijk dat je naast de opleiding een relevante baan hebt van minimaal 28 uur per week binnen het vakgebied.

“Met nieuwe kennis werken in de bouw.”

Ben jij toe aan deze volgende stap in je loopbaan? Meer informatie over de Associate degree-opleiding Integraal Bouwmanagement en de werkeisen vind je op deze pagina.

In samenwerking met Dordrecht Academy wordt deze opleiding ook aangeboden in Dordrecht.

Duur en startmoment
2 jaar, september

Opleidingstype
Deeltijd Associate degree

Taal
Nederlands

Deel deze opleiding