Logistiek management

Logistiek management

Wil jij een baan in de logistiek? De tweejarige Associate degree Logistiek Management stoomt je klaar voor werk in de logistieke sector. Na twee jaar ben je vaardig in het managen van logistieke processen.

Ben jij graag bezig met het oplossen van logistieke knelpunten en vraagstukken? Ben je praktisch ingesteld en heb je een echte ‘hands-on’ mentaliteit? Na het afronden van de tweejarige Associate degree Logistiek Management ben je klaar voor werk in de logistieke sector.

Als logistiek professional richt jij je op het managen van logistieke processen. Na de opleiding heb je aantoonbare kennis, inzicht en vaardigheden in dit vakgebied. Je kunt de logistieke processen aansturen, knelpunten signaleren in operationele logistieke processen vanuit een breed perspectief en problemen analyseren. Je leert logistieke verbetervoorstellen te formuleren op basis van analyses (kwantitatief en kwalitatief), waarbij je rekening houdt met het bedrijfsbeleid en de belangen van stakeholders. Bovenal blijf jij praktisch ingesteld en ‘hands-on’. Je krijgt dingen voor elkaar, maar wel op een gestructureerde manier.

Meer informatie over de Associate degree opleiding Logistiek Management vind je op deze pagina.

Duur en startmoment
2 jaar, september

Opleidingstype
Voltijd Associate degree, ook beschikbaar in deeltijd

Taal
Nederlands

Deel deze opleiding