Logistiek management

Logistiek management

‘De derde Maasvlakte ligt op het Weena’, aldus Bart Kuipers & Walter Manshanden van de Erasmus Universiteit Rotterdam & TNO in 2015. De logistieke sector in de regio Rotterdam was al toonaangevend, maar heeft voor de komende jaren nog steeds goede toekomstperspectieven. Is een baan in de logistiek iets voor jou? De Associate degree Logistiek voltijd stoomt je klaar voor werk in de logistieke sector. Na twee jaar ben je vaardig in het managen van logistieke processen.

Als logistieke man of vrouw richt jij je op het managen van logistieke processen. Je kan de logistieke processen aansturen, knelpunten signaleren, problemen analyseren, verbeteringen uitwerken en doorvoeren. Bovenal blijf jij ook praktisch ingesteld en ‘hands-on’. Je krijgt dingen voor elkaar, maar wel op een gestructureerde manier. Het tweejarige programma van de Associate degree Logistiek Management leidt je op voor de logistieke wereld. Na de opleiding heb je aantoonbare kennis, inzicht en vaardigheden in het managen van logistieke processen.

Meer informatie over de Associate degree opleiding Logistiek Management vind je – via een klik op de rode button naast deze tekst – op de website van Hogeschool Rotterdam.

Beroepsperspectieven: HBO Logistiek coördinator | HBO Teamleider logistiek / HBO Supervisor logistiek | HBO Logistiek planner |HBO Medewerker customer service | HBO Logistiek adviseur | HBO Assistent logistiek manager

Duur en startmoment
2 jaar, september

Opleidingstype
Voltijd Associate degree, ook beschikbaar in deeltijd

Taal
Nederlands

Deel deze opleiding