Management

Management

Jouw managementvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Bij de Associate degree-opleiding Management werk je aan een brede bedrijfskundige basis, die je in veel functies kunt toepassen.

Als Ad Management professional ben je vaak de ‘spin in het web’ en een echte aanpakker. Je kunt snel schakelen, goed samenwerken, je bent proactief en met een groot gevoel van verantwoordelijkheid houd jij processen gaande. Je bent goed in plannen en organiseren en weet ook wat je moet doen als het even niet lekker loopt. Je hebt oog voor innovatieve ontwikkelingen en weet draagvlak te creëren voor creatieve plannen. En de uitvoer van de plannen, die is bij jou in goede handen. Jij laat de organisatie soepel lopen en draagt dagelijks bij aan de verbetering van de kwaliteit van de organisatie. Kortom: je bent een resultaatgerichte verbinder.

Goed organiseren en coördineren, dat zit je in het bloed. Je leert in theorie én praktijk over bedrijfseconomie, bedrijfsorganisatie, wet- en regelgeving en bijvoorbeeld proces- en verandermanagement.

De tweejarige opleiding Ad Management biedt een brede bedrijfskundige basis, gecombineerd met het werken aan professionele managementvaardigheden, zoals samenwerken en mondelinge- en schriftelijke communicatievaardigheden. Bij deze voltijdopleiding doe je veel praktijkervaring op door het werken in projecten en de afstudeerstage.

Het profiel van de opleiding is breed en onze studenten zijn werkzaam binnen alle sectoren. Ook het takenpakket is vaak breed. Voorbeelden van functies die je na deze opleiding kunt bekleden zijn: teamlead backoffice, bedrijfs-/afdelingsleider, projectleider, customer experience manager, HR-assistent/HR-officer, (assistant) eventmanager, officemanager, projectmanagement ondersteuner (PMO) en kwaliteitsmanager.

“De sparringpartner en resultaatgerichte verbinder.”

Meer informatie over de Associate degree-opleiding Management vind je op deze pagina.

Duur en startmoment
2 jaar, september

Opleidingstype
Voltijd Associate degree, ook beschikbaar in deeltijd

Taal
Nederlands

Deel deze opleiding