Smart Technology

Smart Technology

Lijkt het je leuk om elektrische motoren in te zetten en aan te sturen met behulp van IT? Wil jij je verder ontwikkelen tot technisch professional op hbo-niveau?

Technologie verandert de wereld. Ontwikkelingen gaan zo snel dat we nog niet weten hoe de wereld er over een paar jaar uitziet. De Associate degree-opleiding Smart Technology stoomt jou klaar voor een baan in de toekomst.

Bij de tweejarige Associate degree-opleiding Smart Technology werken we met een geïntegreerd perspectief vanuit werktuigbouwkunde, elektrotechniek, IT en robotisering. Deze opleiding staat in het teken van smart products. Je wordt opgeleid om een opdrachtgever te adviseren over een ontwerp van een smart product, waarbij je rekening houdt met schaalbaarheid en toekomstige ontwikkelingen in de smart technology. Voorbeelden van smart products zijn: een onkruidrobot, een automatisch geleid voertuig, een machine voor de voedingsmiddelenindustrie en een exoskeleton. Daarnaast leer je hoe je een smart product zelf ontwikkelt, van idee tot en met de uitvoering.

“Aan de slag met Industry 4.0.”

Meer informatie over de Associate degree-opleiding Smart Technology vind je op deze pagina.

Duur en startmoment
2 jaar, september

Opleidingstype
Voltijd Associate degree, ook beschikbaar in deeltijd

Taal
Nederlands

Deel deze opleiding