Software Development

Software Development

Wil jij je ontwikkelen tot professional op het gebied van software development en leren hoe jij meerwaarde kunt leveren aan organisaties in dit dynamische vakgebied?

Tijdens de tweejarige Associate degree-opleiding Software Development ontwikkel jij je tot de software professional van nu én de toekomst. De opleiding vergroot jouw kennis, vaardigheden en inzichten over de inzet van bestaande en toekomstige softwaretoepassingen. Je leert hoe problemen in applicaties aangepakt worden en je draagt bij aan het toegankelijk maken van systemen met front-end-oplossingen. Tijdens de opleiding word je uitgedaagd om out of the box te denken en uitdagingen aan te gaan, en kun je zelf de keuze maken wat voor developer je wilt worden. Je leert zelfstandig en proactief te functioneren binnen een team en ontwikkelt vaardigheden om jouw IT-kennis en ideeën over te dragen aan collega’s en klanten.

Software development is een dynamisch vakgebied. De kennis en vaardigheden die je opdoet tijdens je colleges, projecten en praktijkopdrachten sluiten nauw aan op de ontwikkelingen in het vak. Je maakt jezelf diverse programmeertalen eigen en leert deze op de juiste manier toe te passen. Daarnaast leer je hoe je advies uitbrengt over de toekomstige inzet en impact van IT binnen een organisatie en werk je aan jouw professionele vorming.

“Software is overal.”

Meer informatie over de Associate degree-opleiding Software Development vind je op deze pagina.

Duur en startmoment
2 jaar, september

Opleidingstype
Voltijd Associate degree

Taal
Nederlands

Deel deze opleiding